Specialist in venkel
met passie en oog
voor innovatie

Litjens Venkel

Litjens Venkel is een betrouwbare, innovatieve teler van venkel voor de food industrie, groothandel en retail.

Door onze jarenlange ervaring en kundigheid in de markt, kunnen wij een hoge kwaliteit, versheid en flexibiliteit garanderen.

Als grootste speler in de Nederlandse markt zijn we, met onze relaties, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor deze bijzondere groente.

Certificeringen

Wij beschikken over alle vereiste certificeringen.

Jaarrond

Met een oppervlakte van 60 hectare en een volume van ruim 1000 ton heeft Litjens venkel zich ontwikkeld tot de grootste teler in Nederland. De grootte van de organisatie en het specialisme in venkel, geeft Litjens Venkel de mogelijkheid jaarrond een perfecte kwaliteit te garanderen met voldoende volume.

Certificeringen

downloads

“Litjens Venkel blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in voeding”

LitjensVenkel_Innovaties

Innovaties

Waar mogelijk wordt ingespeeld op de behoeftes uit de markt. Niet alleen innovatie in het product heeft de aandacht van Litjens Venkel. Ook constante innovatie in productie en verwerking is vanzelfsprekend binnen de organisatie.

In samenwerking met gerenommeerde machinebouwers is een eigen, op venkel toegespitst, machinepark ontwikkeld met aandacht voor kwaliteit en specificatie. Daarnaast biedt het moderne productie- en verwerkingsproces alle mogelijkheden in sortering en verpakking.