Van food industrie
tot supermarkt

Naar uw wens

Litjens Venkel levert venkel aan diverse marktsegmenten, en dit doen we het hele jaar door. Onze afnemers zijn actief in alle markten; van foodindustrie en groothandel tot retail. Onze kennis en passie, onze uitstekende kwaliteit en onze leverbetrouwbaarheid zijn kenmerkend voor ons bedrijf en staan garant voor een succesvolle samenwerking. 

LitjensVenkel_Smaakmaker

Foodindustrie

LitjensVenkel_foodindustrie_2

De afnemers van venkel voor de foodindustrie zijn producenten in diverse segmenten van de markt. Van standaard assortiment tot specifieke klantwensen. 

Venkel is een belangrijk onderdeel van eindproducten, zoals salades, pizza's, babyvoeding, kant-en-klare verspakketten en soepen. 

Groothandel

venkel 200 gram+ in 5 kg doos

Litjens Venkel is een betrouwbare teler met een compleet assortiment voor de groothandel. Onze uitstekende service kenmerkt zich door korte besteltijden en dagelijkse leveringen van altijd een hoogwaardig kwaliteitsproduct. 

Ook bestellingen in diverse sorteringen en verpakkingen behoren tot de mogelijkheden. 

Retail

LitjensVenkel_Retail

Ook voor directe of indirecte bestellingen van supermarkten heeft Litjens Venkel een gevarieerd assortiment. Onder eigen merk of met private label, beide opties zijn mogelijk. 

Als seizoensproduct of het hele jaar door. Rechtstreeks van het land naar uw klant. Fossa Eugenia B.V. zorgt hierbij voor de afzet. 

Download het productblad met
alle verpakkingen en sorteringen